Εορτολόγιο

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Την πλήρωσε η οικιακή βοηθός!

Tελικά το επάγγελμα της οικιακή βοηθού θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά ύστερα από περιστατικό που έγινε σε προάστειο της Χαλκίδας. Οι δράστες έβαλαν στο μάτι το σπίτι μιας ηλικιωμένης και χωρίς δεύτευρη σκέψη, χτύπησαν την πόρτα.
Ήξεραν ότι στην οικία ήταν και μία οικιακή βοηθός. Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο για αυτούς αφού με λίγη αγριάδα, πίστεψαν ότι κουμάνταραν και τις δύο γυναίκες. Έτσι και έγινε.

Μπήκαν στο σπίτι και αμέσως πήγαν στην ηλικιωμένη γυναίκα. "Δώσε μας χρήματα" της είπαν απειλητικά. Η ίδια τους απάντησε πως δεν κρατάει λεφτά στο σπίτι. Οι δράστες δύσπιστοι και άπληστοι όπως πάντα δεν πίστεψαν τα όσα τους είπε η ηλικιωμένη και αποφάσισαν να "πουλήσουν" αγριάδα στην οικιακή βοηθό, πιστεύοντας ότι θα λύγιζε.
Παρόλο το ξύλο που της έριξαν, η απάντηση ήταν πάντα ίδια, ότι δεν υπάρχουν εκεί λεφτά. Αφού είδαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουν κάτι, έφυγαν από το σπίτι.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν κοντά στο σημείο και όταν ειδοποιήθηκαν από το κέντρο, έσπευσαν να βρουν τους δράστες μιας και είχαν πληροφορίες για τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Δυστυχώς όμως απέβησαν άκαρπες οι έρευνες μιας και το αυτοκίνητο βρέθηκε άδειο. Οι ληστές προφανώς κατάλαβαν ότι θα τους καταδιώξουν οι αστυνομικοί και έτσι προτίμησαν να πάνε ποδαράτοι.

Evia news.