Εορτολόγιο

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κάλεσμα νέων Εθελοντών

Οι Εθελοντικές Δυνάμεις Σχηματαρίου (ΕΔΥΣ) είναι Μ.Κ.Ο. κοινωφελούς χαρακτήρα. Έχουν συγκροτήσει Ομάδα Εκτάκτων Αναγκών. Τα γραφεία του συλλόγου  μας  φιλοξενούνται  στο παλαιό  Δημαρχείο Σχηματαρίου, με παραχώρηση από το Δήμο Σχηματαρίου.Ο Σύλλογός μας πέτυχε  στους στόχους που το ΔΣ είχε θέσει.
  • Στηρίχθηκε οικονομικά από την COCA COLA – ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ , το Δήμο Σχηματαρίου και επιχειρήσεις της περιοχής  για την απόκτηση εξοπλισμού.
  • Έχει αναπτύξει σχέσεις αλληλεγγύης - συνεργασίας με άλλες εθελοντικές οργανώσεις.
  • Υλοποιεί και συνεχίζει την προσπάθεια στην ανάπτυξη του εθελοντισμού στην  περιοχή μας.
  • Ο Δήμος, μας ενέταξε  στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της  Πολιτικής Προστασίας.
Η Ομάδα μας κάθε μέρα όλο και μεγαλώνει, με φιλοδοξία - όρεξη για δουλειά και όραμα μας την όσο το δυνατόν ενεργή συνεισφορά των συμπολιτών μας στα κοινά, στα πλαίσια του εθελοντισμού.Υποστηρίζουμε & ενισχύουμε τον εθελοντισμό σαν στάση ζωής...Χρειαζόμαστε όμως και την βοήθεια σου, την υποστήριξη σου, την προσφορά σου.Ζητάμε από όλους εσάς που έχετε τέτοιες ευαισθησίες να μας πλαισιώσετε, να βοηθήσουμε στην προστασία της περιοχής μας από κάθε φυσικό κίνδυνο που θα προκύψει. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενταχθείτε σε την ομάδα μας.Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6973824134 και 6985812636.    http://www.edys.gr/

Tanagranews: Μακάρι να εισακουστεί το κάλεσμα που κάνατε και να το λάβουν σοβαρά στα υπόψη οι πολίτες του Δήμου μας, γιατί θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο εθελοντισμός είναι ότι ποιο δημιουργικό μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς για τον τόπο του και όχι μόνο.
Καιρός είναι να εξαπλωθεί και στην Ελλάδα έστω και αργά, κάτι που σε όλα τα προοδευτικά κράτη του κόσμου είναι μέρος της ζωής των πολιτών εδώ και πολλά χρόνια.