Εορτολόγιο

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πιάστηκαν τσιγγάνοι με 472 γραμμάρια ηρωίνης στην Θήβα.

472 γραμμάρια ηρωίνης είχαν στην κατοχή τους δύο τσιγγάνοι που ζουν στον καταυλισμό της Θήβας στο Πυρί. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση των τσιγγάνων και μετά από έρευνα που έκαναν εντόπισαν τα ναρκωτικά επιμελώς κρυμμένα στα εσώρουχα της γυναίκας.
Οι δράστες συνελήφθησαν και θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ η ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε. Διαβάστε το δελτίου τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας:
Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (17-02-2011), στις Ερυθρές Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, μια (1) γυναίκα, ηλικίας 43 ετών και ένας (1) άντρας, ηλικίας 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ότι ζευγάρι ημεδαπών, διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στις ευρύτερες περιοχές Θηβών, Βοιωτίας, Ασπροπύργου και Άνω Λιοσίων Αττικής, αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση, προς εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.
Στο πλαίσιο της έρευνας, απογευματινές ώρες χθες, εντοπίστηκε το όχημα με το οποίο κινούνταν, στις Ερυθρές Αττικής, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας και σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στην 43χρονη γυναίκα, ανευρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες σε εσωτερικά ενδύματα της και κατασχέθηκαν:
· Μια (1) νάιλον τσάντα, με τέσσερις (4) αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες ηρωίνη, σε μορφή βράχου, συνολικού μικτού βάρους τετρακοσίων εβδομήντα (470) γραμμαρίων και
· Μια (1) νάιλον συσκευασία, με έξι (6) επιμέρους αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους δύο (2) γραμμαρίων.
Ομοίως κατασχέθηκαν πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα επικοινωνίας κατά την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και το όχημα ως μέσω μεταφοράς.
Ανωτέρω συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Tanagranews: Τώρα κάτι μάθαμε….ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι! Αντί να κάνουν γενική εκκαθάριση εκεί, κάθονται και τους χαζεύουν από μακριά….