Εορτολόγιο

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα αναγνώστη

Μισή – Μισή !


Οι «πατριώτες» μάλλον είναι «περιορισμένης αντίληψης» και δεν εννοούν κα καταλάβουν ότι έχει αγριέψει ο κόσμος και κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Ο Γιώργος μιλάει ότι όλα αυτά είναι έργο των «καταστροφολόγων» και των απαισιόδοξων και ο Αντώνης δεν θέλει να βγάλει το φίδι από την τρύπα και κόβει κορδέλες στη Συγγρού.
Και οι δύο ξεχνάνε ποιοί έφεραν την χώρα στην παρούσα κατάσταση. Κόβουν και ράβουν όπως τους συμφέρει, παραγράφουν τα σκάνδαλα, συστήνουν εξεταστικές επιτροπές αθώωσης των υπευθύνων και ζητάνε από το λαό να πληρώσει χωρίς να έχουν ...  καταλάβει ότι δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στις καθημερινές τους ανάγκες.

Μπορεί να κάνουν μεγαλόπνοα σχέδια ξεπουλήματος της χώρας αλλά υπολογίζουν πάντα χωρίς τον κυρίαρχο λαό που σύμφωνα με τους δημοσκόπους πρέπει να έχει τρελαθεί τελείως γιατί φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και πάει στη ΝΔ και ανάποδα με αποτέλεσμα τα δύο κόμματα να φαίνονται ισχυρά και οι βαθειά νυχτωμένοι ειδήμονες των κομμάτων κάνουν πως πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι με το μέρος τους. Και μετά θα ξυπνήσουν ένα πρωινό και θα ψάχνουν για ελικόπτερα και δρόμους διαφυγής.