Εορτολόγιο

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Έστησαν οδοφράγματα οι κάτοικοι των Πλατιαών

Τις φωνές τους ενάντια στην μετατροπή του Κιθαιρώνα σε απέραντο αιολικό πάρκο ένωσαν οι κάτοικοι και οι φορείς της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών. Χθες το πρωί προχώρησαν σε δυναμικές κινητοποιήσεις με μοναδικό τους αίτημα να σταματήσει η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Κιθαιρώνα.
Η Κίνηση Πολιτων της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών της περιοχής βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην διασταύρωση Καλαμακιου προς Άγιο Βασίλειο ώστε να εμποδίσουν τα φορτηγά της εταιριας να ανέβουν στο βουνό. "Ο Κιθαιρώνας είναι για εμάς τρόπος ζωής και τουριστικής Ανάπτυξης.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον καταστρέψει" τονίζουν οι κάτοικοι. Δυναμική επίσης ήταν η παρουσία Δημοτικών Συμβούλων, του Αντιδημάρχου Πλαταιών Παναγιώτη Ζερικιώτη και φορέων της Δημοτικής Ενότητας.
Πηγή   thiva-press

Tanagranews: Ελπίζουμε να αλλάξουν γνώμη και αποσυρθούν από τις θέσεις τους για το θέμα του αιολικού πάρκου,. θα πρέπει να καταλάβουν και αυτοί και όλοι μας ότι είναι λίγο χαζό να δημιουργούνται  σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στην Ευρώπη αιολικά πάρκα και μάλιστα σε απείρου κάλους όμορφα μέρη με πράσινο και βουνά και με υψηλά ποσοστά τουρισμού, και αντιδρούμε στην Βοιωτία!
Δηλαδή τι θα μας χαλάσουν τα δάση οι τα πάρκα πρασίνου με τις λιμνούλες και τους διαδρόμους για τα ποδήλατα….
Την τρίχα…τριχιά όπως πάντα σε αυτό το κράτος.
Μετά θέλουμε ανάπτυξη…