Εορτολόγιο

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ!»

Ο πολιτισμός είναι συλλογική υπόθεση και τις περισσότερες φορές στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά. Αν και είναι δύσκολο να ασκήσεις πολιτισμό εν μέσω κρίσης, μια ομάδα παιδιών στα Οινόφυτα, «αγκάλιασαν» την πρόταση του πολιτιστικού συλλόγου «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» και δημιούργησαν μια θεατρική ομάδα, δίνοντας ένα πρώτο δείγμα συμμετοχής και δημιουργικότητας εθελοντών στο τοπικό πολιτιστικό έργο.
Η ομάδα, μας συστήνεται, με μια παράσταση που επιχειρεί να «διαβάσει» από την αστεία τους πλευρά, τα «κακώς κείμενα» των καιρών μας, και θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Οινοφύτων «Δημοσθένης Λιάπης», στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων   «ΙΖ΄ ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΑ».
«ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ!»
 
ΚΕΙΜΕΝΑ: Λιάπης Ευάγγελος, Θεοδώρου Δημήτρης
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Καλαϊτζής Ευάγγελος, Θεοδώρου Δημήτρης
ΠΑΙΖΟΥΝ: (με αλφαβητική σειρά)                                      Καμπιώτης Αλέξανδρος,  Κόκκινος Αργύρης,  Κονίνη Μαρία,         Λιάπη Ηλιάνα,  Λιάπη Ματούλα,  Λιάπης Ευάγγελος,              Μαγγούφης Ιωάννης,  Μεντής Θωμάς,  Νίκα Ουρανία - Ιωάννα,  Νίκα Παναγιώτα, Τσάτσα Έλβις,  Φέρελη Ελένη  και  Φούκης Ιωάννης.
 
 
Ο πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας! Η δουλειά για κάθε πολιτιστικό γεγονός είναι συλλογική και όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την δραστηριότητα προσπαθούν  να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με στόχο την ψυχαγωγία και την διασκέδαση όλων μας.