Εορτολόγιο

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Θήβα: 14χρονος τσαντάκιας έστειλε στο νοσοκομείο 75χρονη!

Και δεν είναι μόνο αυτό! Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά το περιστατικό και όσο η γυναίκα ήταν στο νοσοκομείο, έκανε κι άλλη κλοπή!
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 14χρονος την περασμένη Παρασκευή το πρωί, πλησίασε μια 75χρονη, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της και της άρπαξε με δύναμη την τσάντα της, που είχε μέσα 100 ευρώ.
Η ηλικιωμένη έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της και τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στον δεξιό της ώμο.

Η 75χρονη, λόγω του τραυματισμού της, μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη έως και χθες, οπότε και πήρε εξιτήριο και κατήγγειλε το περιστατικό της ληστείας στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Επίσης ο 14χρονος την Κυριακή το μεσημέρι μπήκε σε μια ταβέρνα στη Θήβα, όπου βρισκόταν ως θαμώνας μια 30χρονη και της έκλεψε από την τσάντα της, 600 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα του συζύγου της.
Ο 14χρονος, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το βράδυ στον οικισμό τσιγγάνων Πυρίου Θηβών και αναγνωρίσθηκε από τα θύματά του.
Στην κατοχή του βρέθηκαν τα τρία από τα συνολικά τέσσερα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία και επιστράφηκαν στην 30χρονη, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.