Εορτολόγιο

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δελτίο τύπου


    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                     Λαμία  21 -05-2012
   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                              


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Αγαπητοί υποψήφιοι,
Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, δύναμη, επιμονή και νηφαλιότητα.

Αυτές τις μέρες, ζείτε όλοι σας μια μεγάλη πρόκληση. Μια πρόκληση που πιθανά θα σηματοδοτήσει το μέλλον σας και θα χαράξει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ζωής σας.

Μαζί με τις ευχές μου, θα΄θελα να επισημάνω, ότι αν η είσοδος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι η αρχή, η αποτυχία δεν είναι το τέλος. Η πρώτη ανοίγει με τον καλύτερο τρόπο έναν καινούργιο κύκλο στην ενήλικη ζωή σας και η δεύτερη είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη των δυνάμεων και ανασυγκρότηση των σχεδίων σας.


Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας που έχετε να δώσετε. Και ανοίγει έναν από τους πολλούς δρόμους που έχετε να πάρετε στη ζωή σας. Το πιο σημαντικό είναι αυτές οι εξετάσεις να γίνουν η αφετηρία για την κατάκτηση της γνώσης αλλά και για τη δημιουργία μιας συγκροτημένης κι ελεύθερης προσωπικότητας.

Πιστεύοντας ακράδαντα πως εσείς οι νέοι είστε η πιο σημαντική προτεραιότητα μιας σύγχρονης κοινωνίας, εύχομαι να κατακτήσετε τους στόχους σας και να δικαιωθούν οι επίπονες και πολύχρονες προσπάθειές σας.




ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ



Υψηλάντη 1, Λαμία 35100,  Τηλ. 22313 51244     e-mail : grafeiotypou@pste.gov.gr
Κιν : 6974747048