Σχόλιο πάνω στο άρθρο: "ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΘΕΟΙ??"
 Αγαπητέ συντάκτη του συγκεκριμένου άρθρου, (το άρθρο είναι εδώ)
 οι "άθεοι" όπως λες έχουν κυβερνήσει ήδη, δες δεξιά στην φωτογραφία που έχεις ανεβάσει στο άρθρο σου και πες μου που έχει ο Γιωργάκης το χέρι του, γιατί σίγουρα δεν το έχει σε στάσει όρκου. Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να σου θυμήσω οτι η Ελλάδα ουδέποτε υπέστη κάποιο δεινό από άθεους (και μην αρχίσεις να μου λες για τον εμφύλιο γιατί για εμένα εκεί έφτεγαν και οι δυο πλευρές που δέχθηκαν να γίνουν πιόνια των μεγάλων δυνάμεων), όπως έλεγα λοιπόν η χώρα μας δεν κινδυνεύει από τους άθεους αλλά από τους ανίκανους - ανεπάγγελτους γόνους των πολιτικών οικογενειών που θεωρούν οτι η Ελλάδα είναι το μπακάλικο του πατέρα τους ή του θείου τους και τους ανείκει δικαιωματικά.
 Στο κάτω κάτω ο Χριστιανισμός δεν είναι παρακλάδι - αίρεση της εβραϊκή θρησκείας η οποία επιβλήθηκε στους Έλληνες με τη βία (για όσους θεωρούν οτι κάνω λάθος μπορούν να ψάξουν και να μάθουν τα κατορθώματα του αυτοκράτορα Θεοδόσιου), η μόνη γνήσια ελληνική θρησκεία ειναι το δωδεκάθεο όσο και αν κάποιους τους ενοχλεί αυτό. Στο κάτω κάτω ο Μιλτιάδης, ο Λεωνίδας ο Μέγας Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι δεν ήταν χριστιανοί αλλά ήταν πολύ 'Ελληνες.
Κλείνοντας λοιπόν θα ήθελα να πω οτι κριτήριο για την καταλληλότητα ενός πολιτικού δεν είναι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις αλλά ο πατριωτισμός τους και η ικανότητά τους να εξυπηρετήσουν το εθνικό συμφέρον.
Με λιγα λόγια ο καθένας ας ψηφίσει ότι θέλει αλλα τουλάχιστον την ώρα που θα το κάνει ας έχει τα σωστά κριτήρια.

Αντε και καλό βόλι στις επόμενες