Εορτολόγιο

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                            
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ                        Λαμία 24 Μαΐου 2012
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΤΣΙΟΣ                                                          


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει συναντήσεις εργασίας με τη συμμετοχή των Δήμων, των Προέδρων των Ε.Α.Σ. και των Αγροτικών Συλλόγων με θέμα: «Υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού».

Σκοπός των συσκέψεων είναι ο συντονισμός των ανωτέρω φορέων έτσι ώστε να διεκπεραιωθεί ομαλά η όλη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών από τους αγρότες και από το κάθε ενδιαφερόμενο για τα υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.

Οι συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν:


Για τις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 και  ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμ. Ανατολικής Στερεάς στην Πλ. Ελευθερίας 3 (4ος όροφος) Λαμία.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39 Λιβαδειά.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Λ.Χαϊνά 93 Χαλκίδα.




ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ