Εορτολόγιο

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δελτίο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
    ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ                                                 Σχηματάρι, 18-03-2011
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο Δήμος Τανάγρας συμμετέχει στην «Ώρα της Γης 2011»
O Δήμος Τανάγρας συμμετέχει στην “Ώρα της Γης”, μία παγκόσμια πρωτοβουλία της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Δήμος μας θα συσκοτίσει για μία ώρα κτίρια και χαρακτηριστικά σημεία
της πόλης (πλατείες, παιδικές χαρές κτλ.) και παροτρύνει και όλα τα νοικοκυριά του Δήμου Τανάγρας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα, συμμετάσχοντας ενεργά σε αυτή τη συμβολική ενέργεια που έχει διπλό στόχο.
Αφενός να γίνει σαφές σε όλους μας ότι μπορούμε να συμβάλουμε αποφασιστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας με απλές και ανέξοδες αλλαγές στην καθημερινότητά μας και αφετέρου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους ηγέτες του κόσμου, ώστε να λάβουν άμεσα μέτρα ενάντια στην κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. 
Παγκόσμιος στόχος της Ώρας της Γης είναι η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών και πόλεων, έτσι ώστε όλοι μαζί να αποδείξουμε πως το κλίμα του πλανήτη είναι και στο χέρι μας!
                   Ο Δήμαρχος Τανάγρας
                       Ευάγγελος Γεωργίου

Παμμ. Ταξιαρχών 1 Σχηματάρι Τ.Κ. 320 01 Τηλ. 2262051100 Fax 2262051188 E-mail: syzefxis@0899.syzefxis.gov.gr
 
Tanagranews: Συγχαρητήρια για την συμμετοχή, ελπίζουμε να έχουν συνέχεια και άλλες ενέργειες που θα έχουν σχέση με το περιβάλλον.