Εορτολόγιο

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Όλες οι πληροφορίες για την κλοπή σοκ στο Αλιβέρι!

 Ήταν τρεις παρά τέταρτο, ξημερώματα Δευτέρας όταν ένα μαύρο audi A4 πάρκαρε έξω από την τράπεζα στο Αλιβέρι. Το θράσος των δραστών ήταν πολύ μεγάλο μιας και επέλεξαν την πιο κοντινή τράπεζα στο αστυνομικό τμήμα. Μιλάμε για 500 μέτρα απόσταση το πολύ!
Πέρασε ένα 24ωρο από την κινηματογραφική κλοπή της τράπεζας στο Αλιβέρι,και συνεχίζονται ακόμα και τώρα οι έρευνες από την ασφάλεια Χαλκίδας για τον εντοπισμό των έξι δραστών.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε την ώρα που οι δράστες είχαν ήδη πάρει την λεία τους περίπου 22000 ευρώ! Η αστυνομία καθυστέρησε δύο λεπτά μέχρι να πάει στο σημείο. Ευτυχώς δηλαδή μιας και οι τέσσερις δράστες κρατούσαν καλάσνικοφ και ήταν έτοιμοι για όλα.
To μαύρο audi είναι το αυτοκίνητο-κλειδί της υπόθεσης μιας και το ίδιο αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί σε κλοπές τραπεζών τόσο στην Αθήνα όσο και στην Βοιωτία. Οι άντρες της ασφάλειας Χαλκίδας αξιοποιούν όλα τα στοιχεία και ίσως να βρουν την άκρη του νήματος.
Πηγή evia news

Tanagranews: Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει γίνει θέμα και στο Σχηματάρι αλλά και στην ευρήτερη περιοχή μας σε πολλές λυστίες.
Τα μάτια μας δεκατέσσερα…