Εορτολόγιο

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ανοικτή Επιστολή του Δημάρχου Τανάγρας Ευάγγελου Γεωργίου

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας ενημερώσω ότι το δεκαπενθήμερο από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 24 Μαΐου 2011 θα διεξαχθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή η γενική απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών της Πατρίδας μας.
Υπενθυμίζεται ότι η απογραφή πληθυσμού κατοικιών είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2011.
Η πραγματική αποτύπωση του πληθυσμού στην πόλη μας αποκτά ξεχωριστή σημασία για τη βιώσιμη και αυτόνομη πορεία της , ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία .
Με δεδομένο ότι το σημαντικότερο κριτήριο κατανομής των οικονομικών πόρων προς το Δήμο μας από την κεντρική διοίκηση είναι ο πληθυσμός , καταλαβαίνετε πόση αξία αποκτά η απόφασή μας να απογραφούμε στην πόλη μας .

Σε διαφορετική περίπτωση θα χαθούν πολύτιμα έσοδα που θα μπορούσαν να διατεθούν σε έργα, υποδομές και σε κοινωνικές παροχές (ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί κλπ) που έχει ανάγκη ο Δήμος Τανάγρας.
Καθήκον λοιπόν όλων μας είναι να απογραφούμε στο Δήμο μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το κοινό μας ενδιαφέρον για την περιοχή που ζούμε , για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας, για τα έσοδα που αναλογούν στην περιοχή μας, για τη λειτουργική και αισθητική της ανάπτυξη .
Καλώ όλες και όλους σας να συμβάλλετε σε αυτή τη διαδικασία και να απογραφείτε εδώ, στο Δήμο Τανάγρας και στις ημερομηνίες μεταξύ 10 Μαΐου και 24 Μαΐου 2011.
Σύνθημά μας : ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ– ΔΗΛΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑΣ .
Με την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μου,

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος
Ευάγγελος Γεωργίου