Εορτολόγιο

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δελτίο τύπου από Ε.ΔΥ.Σ.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20/3/2011 η αναδάσωση που έκανε ο σύλλογος μας στα Τρέπια.
Με σύμμαχο τον καιρό και χωρίς βροχές φυτεύτηκαν  χίλια δέντρα από διάφορες ποικιλίες πεύκου, κυπαρίσσια και θαμνώδη φυτά.
 Χαρήκαμε που ήταν μαζί μας και φέτος αρκετοί μικροί φίλοι μας που ήρθαν με τους γονείς τους για να συμβάλουν στην ανάπλαση του καμένου δάσους, άλλωστε αυτοί θα είναι και η μελλοντικοί διάδοχοι των εθελοντών.
Φυσικά δεν μείναμε ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου, ελπίζαμε σε πολλούς περισσότερους και ιδιαίτερα από τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που η απουσία τους ήταν εμφανή…

Ευελπιστούμε στις επόμενες δενδροφυτέψεις και δράσεις του συλλόγου μας  η συμμετοχή να είναι η αναμενόμενη.

Το Δ.Σ



Tanagranews: Μπράβο σας για το αποτέλεσμα και συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες για την υποστήριξη στο έργο σας, ιδιαίτερα εύσημα σε όλους τους γονείς που παρόλο το κρύο δεν δίστασαν να φέρουν τα παιδιά τους στην αναδάσωση.
Τώρα αυτό για την απουσία από τους τοπικούς φορείς και συλλόγους το καταδικάζουμε, και  θεωρούμε ότι με αυτές τις ενέργειες απαξιώνουν μια δυναμική προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων που ενεργούν για το δημόσιο συμφέρων.
Ιδιαίτερα οι σύλλογοι τι έκαναν αυτή την ημέρα? Καφέ δεν χορτάσανε? Κατά τα άλλα τους ενδιαφέρει ο τόπος τους και τα πολιτιστικά δρώμενα….
Πολιτισμός και ενδιαφέρον στον τόπο σου δεν είναι μόνο φρου φρου και αρώματα, από τέτοια μπουχτίσαμε….αλλά στου κουφού την πόρτα…..
 Κρίμα όμως, έπρεπε να είχατε πάει…τουλάχιστον για καμιά φωτογραφία….