Εορτολόγιο

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Συνελήφθη ένας ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς

Συνελήφθη απογευματινές ώρες της 15-03-2011, στη Θήβα Βοιωτίας, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 37 ετών, κάτοικος Πυρίου Θηβών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς.
Ειδικότερα, μετά από απόπειρα κλοπής μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 14-03-2011 στη Θήβα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνεπικουρούμενοι από Αστυνομικούς της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε Διευθύνσεώς μας, οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση με σκοπό τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.
Απογευματινές ώρες της χθες (15-03-2011), το σημείο προσέγγισε πεζός ο ανωτέρω συλληφθείς, ο οποίος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να προβαίνει στον τεμαχισμό του καλωδίου που περιείχε ο μετασχηματιστής, ενώ στην κατοχή του ανευρέθηκε και κατασχέθηκε μια ψαλίδα κοπής.
Από έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψε ότι ο εν λόγω δράστης είχε προβεί και στην αφαίρεση καλωδίων από δύο (2) ακόμη μετασχηματιστές.
Ανωτέρω συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.