Εορτολόγιο

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου 2011

Οι πολίτες είναι ώριμοι και έτοιμοι να αναλάβουν την τύχη της Χώρας στα χέρια τους

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ημερίδα που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Βοιωτίας και η ΔΗΜ.Τ.Ο Αλιάρτου με θέμα «Εθνικά θέματα και Οικονομική Κρίση» στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου και στην οποία κεντρικοί Ομιλητές ήταν ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής της ΝΔ και πρώην Υπουργός, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο δικηγόρος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, ο συγγραφέας κ. Σάββας Καλεντερίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της Ημερίδας στην οποία σημειώθηκε αθρόα προσέλευση στελεχών και πολιτών της περιοχής, ο Μιχάλης Γιαννάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η ΝΟΔΕ Βοιωτίας και η ΔΗΜ.Τ.Ο Αλιάρτου, απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ζωντανό κόμμα. Ένας πολιτικός οργανισμός που αφουγκράζεται την κοινωνία και τους πολίτες, τις αγωνίες τους και τους προβληματισμούς τους για την πορεία της χώρας.

Απέδειξαν ότι η νέα Νέα Δημοκρατία πέτυχε και έκανε πράξη την εντολή που πήρε από τους πολίτες ο Πρόεδρος της το Νοέμβριο του 2009, να δημιουργήσουμε ένα μαζικό, συμμετοχικό κόμμα, που δημιουργεί την ελπίδα και βάζει τις βάσεις για να κάνουμε την ελπίδα προοπτική και την προοπτική απτή πολιτική για το Έθνος και την Κοινωνία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜ.Τ.Ο Αλιάρτου γιατί ξέφυγαν από την λογική της κομματικής φιέστας και ανέδειξαν την συμμετοχική δημοκρατία στο εσωτερικό του κόμματος.

Αυτή η συμμετοχή των πολιτών, οι ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις τους αποκάλυψαν ότι οι πολίτες είναι ώριμοι και έτοιμοι να αναλάβουμε και πάλι τις τύχες μας στα χέρια μας.»