Εορτολόγιο

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου διέσυρε τη Χώρα

Στον εθνικό διασυρμό οδήγησε η πρωτοβουλία Παπανδρέου για το δημοψήφισμα σύμφωνα με τον βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ Μιχάλη Γιαννάκη στην Ολομέλεια της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν διανοούμαι ότι ο κ. Παπανδρέου θα τολμήσει να έρθει στη Βουλή» τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκης ο οποίος δήλωσε ότι «δεν τίθεται θέμα διχασμού της κοινωνίας, η οποία τάσσεται σύσσωμη απέναντι στην ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.»

«Όταν πολεμούσαμε για την ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια, πολεμούσαμε εναντίον του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ» και για μια διαφορετική Ευρώπη ισότιμων μελών. Ο Κ. Παπανδρέου θέτει την Ελλάδα με τις επιλογές του και τα ψευτοδιλήμματα του στο περιθώριο της ΕΕ» σημείωσε ο Μιχάλης Γιαννάκης και ζήτησε την σύσταση υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει άμεσα τον τόπο σε εκλογές.

Τέλος, κάλεσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά να καταθέσει ενώπιον του Λαού την πρόταση Ελπίδας που έχει συγκροτήσει η Νέα Δημοκρατία και να εμπνεύσει ξανά με τις θέσεις του τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

Δείτε εδώ ή εδώ ολόκληρη την Ομιλία του Μιχάλη Γιαννάκη.