Εορτολόγιο

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Επ΄αυτοφώρω σύλληψη κλεφτών στη Θήβα

Τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 12χρονος και δυο 22χρονοι ROMA συνελήφθησαν στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, χθες το μεσημέρι, μετέβησαν με ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου αφαίρεσαν από καρότσα γεωργικού ελκυστήρα , ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, 120 μεταλλικούς πασσάλους-στηρίγματα, τους οποίους φόρτωσαν στο όχημά τους. Κατά τη διάρκεια της πράξης τους όμως, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους, ο οποίοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά την Αστυνομία.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από άμεση επέμβαση, εντόπισαν το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και αφού το ακινητοποίησαν τους συνέλαβαν.
Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών .
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του lamiastar.gr ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.