Εορτολόγιο

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ξαναχτύπησαν οι ληστές στο Δήλεσι.

Τον τρόμο και την φρίκη έζησε ένας 65χρονος άντρας μαζί με την 57 χρονη γυναίκα του στο Δήλεσι όταν τους επισκέφθηκαν τρεις ληστές.
Σύμφωνα με το Evia news όλα ξεκίνησαν στη μία και μισή τα ξημερώματα όταν ο άτυχος άντρας ξύπνησε από τον θόρυβο των κακοποιών οι οποίοι προσπαθούσαν να μπουν στο σπίτι.
Το γεγονός ότι πετάχτηκε και άνοιξε την πόρτα της εισόδου για να δει ποιος είναι, αποδείχτηκε λάθος μιας και οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, βρήκαν την ευκαιρία και μπήκαν μέσα. Μάλιστα τον έσπρωξαν με όση δύναμη είχαν και τον πέταξαν στο πάτωμα. Αμέσως όρμησαν στην κρεβατοκάμαρα και ακινητοποίησαν και την γυναίκα. "Ληστεία, δώστε μας τα χρήματα σας, τώρα!!!" πρόσταξαν. Για να μην χάσουν χρόνο έκαναν το σπίτι άνω κάτω και πήραν 170 ευρώ, ένα κινητό και ένα σταθερό τηλέφωνο καθώς και δύο βιβλιάρια καταθέσεων ενώ διέφευγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και ενεργούνται επιστάμενες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.