Εορτολόγιο

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

Αυτές τις ημέρες υλοποιήθηκε ένα σχέδιο εξαπάτησης ολόκληρου του ελληνικού λαού που σαφώς και είχε σχεδιαστεί εδώ και πολύ καιρό, άγνωστο από ποιους. Σήμερα αποδείχθηκε ότι Παπανδρέου και Σαμαράς ήταν οι βασικοί εκτελεστές του σχεδίου εξαπάτησης, συνεπικουρούμενοι από τον Καρατζαφέρη, την Μπακογιάννη και τον Κουβέλη.
Από σήμερα, δεν έχει άλλοθι κανείς μας. Ούτε αναρχικός, ούτε αντεξουσιαστής, ούτε αριστερός ή δεξιός. Με την πιο απλή σκέψη, κάποιοι λένε ότι όλο αυτό το «θρίλερ» με την «κυβέρνηση σωτηρίας» λειτούργησε σαν αντιπερισπασμός για να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα χαράτσια αδιαμαρτύρητα και να καμφθεί η οργή του κόσμου όπως κυρίως εκφράστηκε την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Μακάρι να ήταν έτσι. Θα την είχαμε γλιτώσει.

Για όσους δεν το κατάλαβαν, σήμερα διεσώθη ο Γιώργος Παπανδρέου χωρίς ελικόπτερα, πλοία, φυγαδεύσεις και άλλες φαντασιώσεις που αποδείχθηκαν μαλακίες για μικρά παιδιά. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Ήλπιζα. Όμως καλά να πάθω. Ας πρόσεχα.
Από τη στιγμή που θα υπάρξει αυτή η κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» αυτομάτως δίνεται συγχωροχάρτι στον Γιώργο Παπανδρέου, στον Βαγγέλη Βενιζέλο, στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και σε όλη την κυβέρνηση.
Από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί αυτή η κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», αυτομάτως δίνεται γενική αμνηστία για όλα τα εγκλήματα που διεπράχθησαν εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
«Αμνηστία ονομάζεται η δια νόμου άρση του αξιόποινου χαρακτήρα ορισμένων πράξεων με την οποία και αναστέλλεται η ισχύς των, προς κολασμό τούτων, νόμων καθώς και η ανάκριση ή δίωξη επ΄ αυτών των πράξεων. Με την αμνηστία επέρχεται δηλαδή η απόσβεση της ποινικής αγωγής».
Το συγχωροχάρτι και η αμνηστία στον Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνησή του θα δοθεί επισήμως από την Βουλή των Ελλήνων, η οποία υπό το μανδύα της δημοκρατικότητας, όχι μόνο κηρύσσει αθώους αυτούς τους εγκληματίες, όχι μόνο δηλώνει ότι δε θα διωχθούν για τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους, αλλά θα μηδενίσουν το παρελθόν τους και εξαγνισμένοι θα συνεχίσουν από μια νέα αρχή να συμμετέχουν στη διακυβέρνηση της χώρας.
Σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του νίκησαν. Σήμερα μάθαμε γιατί δε φοβόταν όλο αυτό το διάστημα που ο κόσμος έβραζε. Σήμερα μάθαμε γιατί κυβερνούσαν με τόσο θράσος και αλαζονεία.
Όχι, καμία προστασία δεν τους είχαν υποσχεθεί τα κερδοσκοπικά funds, η Μέρκελ, το ΔΝΤ, οι τραπεζίτες. Την προστασία την είχαν στο τσεπάκι τους από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ.
Η Ελλάδα δε χρειαζόταν καμία κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» η οποία «πρέπει να είναι ισχυρή για να διαπραγματευθεί με τους δανειστές μας». Η Ελλάδα, μετά τις 27 Οκτωβρίου ήταν φανερό ότι δεν είχε καμία δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Είχε παραδοθεί άνευ όρων και, μάλιστα, φρόντισε να εξασφαλίσει τα χρήματα για τη διάσωση των τραπεζών και μόνο αυτών.
Η Ελλάδα δε χρειαζόταν καμία κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», διότι δεν υπάρχει κάτι να διασωθεί. Η νέα δανειακή συμφωνία, που στην ουσία είναι ένα νέο απεχθέστερο μνημόνιο, περιλαμβάνει νέα μέτρα, ακόμη πιο σκληρά από τα προηγούμενα.
Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, όμως, δε θα τολμούσε ούτε καν να τα ανακοινώσει ως είδηση, πόσο μάλλον να τα φέρει στη Βουλή για ψήφιση. Γνώριζε πολύ καλά ότι αν το έκανε, τότε η κρεμάλα έξω από τη Βουλή δε θα είχε μόνο συμβολικό χαρακτήρα.
Όμως η Ελλάδα έπρεπε να ξεπουληθεί εντός ευρωζώνης και οι Έλληνες να εξευτελιστούν και να πεινάσουν για χάρη των τοκογλύφων και των τραπεζιτών. Η λύση βρέθηκε σε μία «κρίση» που τάχα μου δημιουργήθηκε από τη λέξη «δημοψήφισμα».
Κι ύστερα ήρθε ο Αντώνης Σαμαράς να ενισχύσει τη συμμορία των απατεώνων. Προδότες. Δύο χρόνια λαθών, φτώχειας, κατάρρευσης, κι όμως δεν ακούστηκε ούτε μία «συγγνώμη» από τους υπεύθυνους της καταστροφής.
Σήμερα, οι προδότες και οι απατεώνες καθάρισαν με τις ευθύνες τους.
Είναι κύριοι! Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας ακόμη προδότης που θέλει να μας πείσει ότι θυσιάστηκε για την πατρίδα. Όλοι αθώοι! Όλοι αμνηστευμένοι!
Σήμερα η Δημοκρατία στην Ελλάδα μας εκδικήθηκε και πολύ καλά έκανε. Δεν της αξίζουμε σαν πολίτες. Δεν την υπερασπιστήκαμε. Δεν τη νοιαστήκαμε. Κι αυτή μας έφτυσε στα μούτρα, επειδή την αφήσαμε να καταντήσει πόρνη των προδοτών. Καλά μας έκανε. Τέτοιοι που είμαστε, φτύσιμο μας αξίζει.
http://kartesios.com/?cat=28


Από τον αναγνώστη Δημήτρη
http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/11/blog-post_1588.html