Εορτολόγιο

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Κρύβει κάτι η επιμονή για την τζίφρα;

Το σκωτσέζικο ντους συνεχίζεται. «Ψηφίστε αυτό διότι δεν θα πληρωθείτε, εγκρίνετε το άλλο διότι βουλιάζουμε, δεχτείτε τα μέτρα διότι χρεοκοπούμε, σκάστε και κολυμπάτε» κ.ο.κ.
Πλέον η πατρίδα μας βρίσκεται ταπεινωμένη  και διασωληνωμένη και σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Την ίδια ώρα η επιμονή των δανειστών μας για τζίφρες έχει πάρει καθαρά εκβιαστικές διαστάσεις. Γιατί  άραγε;  Δημοσίευμα της...
 ιστοσελίδας neweurope.online συνδέει άμεσα τα «δανεικά» που μας δίνουν Γερμανοί και Γάλλοι, αλλά και την επιμονή να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς, με πωλήσεις όπλων!
Δηλαδή,
σύμφωνα με το δημοσίευμα «Όταν, στα τέλη Οκτωβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συμφώνησαν με τον ΓΑΠ  να χορηγήσει στην Ελλάδα € 110.000. 000. 000 , έθεσαν ως αντάλλαγμα για το δάνειο, την αγορά οπλικών συστημάτων από τη Γερμανία και τη Γαλλία, αξίας € 10.5 δις»!
Τώρα, υποστηρίζει το δημοσίευμα, η συμφωνία που είχε γίνει με τον Γ. Παπανδρέου είναι στον αέρα και οι δανειστές, Γάλλοι και Γερμανοί, δεν έχουν πειστεί ότι μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά, θα την τηρούσε.
Ωστόσο, ο Λουκάς διαβεβαιώνει ότι οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν το καθήκον τους, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της 6ης δόσης, με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ να τονίζει ότι «Το ζήτημα της 6ης δόσης πρέπει να κλείσει μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου»…
Link Απο τον αναγνώστη Δημήτρη