Εορτολόγιο

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Λαμία: Τον ξυλοκόπησαν για να διασκεδάσουν

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τριών νεαρών έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 27χρονος στη Λαμία.

Χωρίς λόγο και αιτία, οι δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν, ενώ σύμφωνα με τον 27χρονο φαίνεται ότι το διασκέδαζαν.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Λαμίας. Ένα άτομο από το στενό περιβάλλον του 27χρονου, ο οποίος πρόσφατα είχε χειρουργηθεί στο γόνατο, διηγήθηκε στο Lamiareport.gr τις δραματικές στιγμές που έζησε ο φίλος του.
Στις 03:00΄ τα ξημερώματα της Κυριακής σταμάτησαν δύο νεαροί τον 27χρονο στη Ρήγα Φεραίου. Με επιθετικό τρόπο τον ρώτησαν που πήγαινε τέτοια ώρα. Πριν προλάβει να τους απαντήσει και να καταλάβει τι γίνεται, όρμησε ένας τρίτος από πίσω και τον έριξε κάτω. Ο 27χρονος που με δυσκολία κατάφερε να σηκωθεί, αφού χτύπησε στο πρόσφατα εγχειρισμένο γόνατό του, δέχθηκε ακόμη ένα χτύπημα από πίσω και αφού έπεσε πάλι κάτω, άρχισαν και οι τρεις να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν.
Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, καμιά αιτία και κανένα προηγούμενο, όπως κατηγορηματικά ισχυρίζεται ο ίδιος και το περιβάλλον του 27χρονου.
Οι 3 δράστες που είναι νεαρής ηλικίας, γύρω στα 20, μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά και φαινόταν ότι το διασκέδαζαν, τον άφησαν στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν.