Εορτολόγιο

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 21 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ...

Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας ,του γήρατος ,της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων .
Και θέλω να ρωτήσω τους εκάστοτε κυβερνόντες καθώς και τα κώματα της  αντιπολιτεύσεις εάν ισχύει το πιο Πάνο άρθρο. Δυστυχώς   όταν είναι κυβέρνηση λέει ότι τηρείται κατά γράμμα και όταν είναι στην αντιπολίτευση λέει ότι καταστρατηγείται .το γνωστό παραμύθι  . Δυστυχώς δεν υπάρχει σοβαρότητα στους  πολιτικούς .την απαξίωση του πολιτικού συστήματος την έχουν καταφέρει η ίδιοι με τη στείρα αντιπαράθεση και της ύβρης στο κοινοβούλιο στο ναό της δημοκρατίας όπως λέγεται .Για να επανέλθω στον πιο Πάνο νόμο θα αναφερθώ στην υγεία ,έχουν παρελάσει διάφοροι υπουργοί και όλη λένε όταν φεύγουν από το υπουργείο ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι για την αναμορφώσει της ΥΓΕΙΑΣ .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .   Για την νεότητα ο κάθε υπουργός παιδείας κάνει λέει ότι καλύτερο  για την παιδεία ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .Για τα γηρατειά αυτό και αν είναι το μεγαλύτερο δράμα . Ο  κάθε ένας από εμάς (γιατί και εγώ είμαι  62 ετών )το λιγότερο που έχουμε δουλέψει είναι 43 χρόνια .Δεν δίστασαν να μας μειώσουν από τεις πενιχρές συντάξεις τα δώρα και την άδεια για πια γηρατειά μιλανε .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .
Για τα Α.Μ.Ε.Α. δυστυχώς αυτά υφίσταστε τον ρατσισμό σε όλο τους το μεγαλείο διότι δεν μπορούν  να είναι ανεξάρτητη στης μετακινήσεις τους,στον τ ροπω  ζωής ,και δεν φτάνουν όλα αυτά τους κοψαναι  από το  εξωιδριματικό επίδομα    ένα μέρος από την άδεια και τα δώρα .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ .Και τέλος η άπορη αυτή δεν έχουν στον ήλιο μοίρα .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ  .Πως λοιπών έχουν την απαίτηση οι πολιτική να τους σέβονται οι πολίτες ,πώς να μην τους βρίζουν ,όταν δεν έχουν βάλει  έναν έστω έναν φυλακή από αυτούς  που καταλήστεψαν το κράτος και κατ επέκταση τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .Αλά όλη είναι σηνιπευθηνη για την κατάσταση που μας έχουν φέρι  .παλιότερα θυμάμαι βλέπαμε πολιτικούς και τους δείχναμε σεβασμό   ΤΩΡΑ  ΤΗ !!!!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ