Εορτολόγιο

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αναζητούνται τρεις άγνωστοι δράστες για ένοπλη ληστεία στο Δήλεσι Βοιωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, για ένοπλη ληστεία χθες, (20-11-2011), το βράδυ, σε βάρος ενός 79χρονου ημεδαπού, στην οικία του, στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Ειδικότερα, χθες και περί ώρα 21:00΄, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του 79χρονου.
Στη συνέχεια με την απειλή όπλου (πιστόλι) και χρησιμοποιώντας παράλληλα «ΓΚΛΟΠ» άσκησαν σωματική βία στον 79χρονο και αφού τον ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας του το χρηματικό ποσό των (3.500) περίπου ευρώ καθώς και διάφορα χρυσαφικά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
Επιπλέον οι τρεις δράστες αφαίρεσαν και το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 79χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του και με αυτό διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και ενεργούνται επιστάμενες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Ο 79χρονος μεταφέρθηκε από οικείους του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.