Εορτολόγιο

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι έχουν εκατομμύρια και μας μιλάνε για θυσίες!

Την ώρα που οι ελληνικές οικογένειες προσπαθούν να πληρώσουν τον ένα φόρο μετά τον άλλο, κινδυνεύοντας να μείνουν μέσα στο χειμώνα χωρίς ρεύμα, ενώ οι εργαζόμενοι ζουν με την αβεβαιότητα αν θα έχουν και την επόμενη ημέρα δουλειά, φαίνεται πως μερικοί «εθνοπατέρες» μας δεν αγχώνονται και τόσο. Όπως αποκαλύπτει το greekvoices.blogspot.com, η πλειοψηφία των μελών του εθνικού κοινοβουλίου ζουν κάτι παραπάνω από άνετα, ενώ μερικοί διαθέτουν τεράστια περιουσία. Ενδεικτικά όπως αναφέρεται η λίστα έχει ως εξής:
Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο άνθρωπος που κόβει το ρεύμα στους Έλληνες. έχει «μόλις» 2,7 εκατομμύρια μετρητά και μεγάλο αριθμό μετοχών.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η πρώην υπουργός έχει βάλει και αυτή κάτι λίγα στην άκρη. 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε προσωπικές καταθέσεις, 10 ακίνητα, 2 αγροτεμάχια (75.110 τμ) στη Γαλλία (Savoie) και μεγάλο αριθμό μετοχών, ενώ ο σύζυγος της Ισίδωρος Κούβελος δηλώνει ως περιουσία 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο «φωνακλάς» υφυπουργός, σύμφωνα με τα στοιχεία, έχει 148.733 εισόδημα, 13 αγροτεμαχια στη Λευκάδα, έσοδα από εκποίηση χρεογράφων εισέπραξε 399.741 και καταθέσεις 352.000.

Ο «κολλητός» του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και γόνος αστικής οικογένειας της Αθήνας Παύλος Γερουλάνος πάντως, εμφανίζεται μόνο με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μετοχών.
Τα οικονομικά στοιχεία πάντως είναι ανεξάντλητα και σιγά σιγά θα τα δημοσιεύσουμε όλα.

Απο τον ΕΛ.