Εορτολόγιο

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Της γύρισαν την πλάτη….

«Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη» η Βουλευτής Βοιωτίας Άρια Αγάτσα αφού στην προσπάθεια της να μαζέψει τα…. ασυμμάζευτα «υπέπεσε» σε σφάλματα τα οποία όπως φαίνεται ξεκάθαρα έχουν ήδη γι΄ αυτήν αρνητικό αντίκτυπο.
Όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα όταν στην προσπάθεια της να δείξει υπερβολικό…. ενδιαφέρον στο μείζον ζήτημα του Ασωπού, ενέπλεξε στην υπόθεση και τα αγροτικά προϊόντα της Θήβας με αποτέλεσμα οι αγρότες να υποστούν ισχυρό σοκ αφού δεν μπόρεσαν να μπουν στην εορταστική αγορά και να διαθέσουν τα προϊόντα τους.
Έτσι η Βουλευτής δεν παρευρέθηκε στην συγκέντρωση των αγροτών στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας. Στη συνέχεια και βλέποντας την σχετική κινητοποίηση γέμισε με δελτία τύπου τα ΜΜΕ, αφού βέβαια το κακό είχε γίνει, γράφοντας ότι τα προϊόντα της περιοχής μας είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Η Βουλευτής δεν βρέθηκε όμως και στην χθεσινή διανομή των αγροτικών προϊόντων στο Σύνταγμα, σε αντίθεση με άλλους Βουλευτές και μάλιστα άλλων περιοχών όπως ο Θανάσης Λεβέντης της Δημοκρατικής Αριστεράς που εκλέγεται στην Αττική!!!
Και πώς να πήγαινε την στιγμή που οι αγρότες την θεωρούν συνυπεύθυνη για το ότι τα «αρίστης ποιότητας», σύμφωνα με την πολιτεία, αγροτικά προϊόντα σαπίζουν στις αποθήκες;
Προτίμησε όμως την ασφάλεια του κτιρίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς είναι σίγουρο ότι οι αγρότες δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι, και έδωσε παρόν με ύφος 40 καρδιναλίων στην σύσκεψη με τον Υφυπουργό.
Ε, μετά από όλα αυτά οι αγρότες της γύρισαν την πλάτη και μάλλον έχουν δίκιο….
Μεγάλος απών ήταν και ο άλλος Βουλευτής του Νομού μας, Βασίλης Τόγιας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν πήγε στη σύσκεψη επειδή η υπόθεση ήταν καθαρά…. τοπική.
Σημεία των καιρών…..

Thiva press