Εορτολόγιο

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ??

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΤΕΡΩΝ ΑΓΙΩΝ/ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ
ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!
«Όταν οι μέρες θα πλησιάζουν, τότε ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς.» ήταν τα λόγια του γέροντα (ο οποίος στη συγκεκριμένη προφητεία του αναφέρεται σε επίθεση της Τουρκίας προς την Ελλάδα) και τα οποία συνεχίζουν «και θα τους κυνηγήσει». Ίσως να αποτελεί σύμπτωση το γεγονός πως η Τουρκία έχει πάρει τα ηνία της περιοχής και έχει μεταβληθεί σε «δεξί χέρι» του Λευκού Οίκου, ενώ ταυτόχρονα απειλεί για το Αιγαίο με συνεχείς παραβιάσεις και με ασκήσεις που σαν κύριο σκοπό έχουν την κατάληψη νησιού! Βέβαια, ο γέροντας Παΐσιος αναφέρθηκε στη συνέχεια της προφητείας λέγοντας «το κακό θα ξεκινήσει όταν ακούσετε να μιλάνε στην τηλεόραση για τα 12 ναυτικά μίλια»!


Ίσως να θεωρηθεί σύμπτωση, επίσης, το γεγονός πως ένας άλλος Αγιορίτης μοναχός, που αναγνωρίστηκε σαν άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Πατροκοσμάς (Κοσμάς ο Αιτωλός) έχει προφητεύσει πως «θα ξεσηκωθεί το ρέμπελο και μετά οι πολίτες.», παραμένοντας στο ίδιο «μοτίβο» (προγενέστερη πρόβλεψη από αυτή του Παϊσίου) προσθέτοντας όμως ένα στοιχείο, αυτό του ξεσηκωμού του «ρέμπελου» (παλαιότερα ρέμπελος ονομαζόταν εκείνος που δεν είχε να κάνει δουλειά και που τριγυρνούσε άπραγος εδώ κι εκεί στους δρόμους) που εύκολα μπορεί κάποιος σήμερα να συγκρίνει τον «ξεσηκωμό του ρέμπελου» με τις τελευταίες κινητοποιήσεις των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. «Τότε», αναφέρει ο Πατροκοσμάς, θα υπάρχει κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην υπάρχει»!!! Και η σημερινή πολιτική κατάσταση, δυστυχώς, τείνει να καθρεφτίζεται στην πρόρρηση - προφητεία του αγίου γέροντα και μοναχού. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, όμως, αναφέρεται και άλλα στοιχεία στην προφητεία του πριν να φθάσει στην σύγκρουση με τους Τούρκους (η οποία επαναλαμβάνεται στις προφητείες και των δύο αγιορειτών μοναχών). «Ένας μεγάλος σεισμός θα κάνει πολύ κακό και μετά από αυτόν θα επιτεθεί ο Τούρκος και θα φθάσει μέχρι τα εξαμίλια.»!
Έξι μίλια ο Κοσμάς ο Αιτωλός, δώδεκα μίλια (και πιθανή παραβίασή τους) ο γέροντας Παΐσιος! Οι συμπτώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές τη στιγμή που συγκλίνουν στην Ελληνοτουρκική σύγκρουση. αλλά και στο αποτέλεσμά της.
ΩΠ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ? ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ?(ΔΗΛ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΙ
'ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ' ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ)! ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΕΔΩ/ http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/01/blog-post_8186.html

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΑΛΛΑ??

ΕΛ!!