Εορτολόγιο

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Εφιάλτη έζησε συμπατριώτης μας στον δρόμο Λιβαδειάς - Διστόμου, από επικίνδυνο κακοποιό

Όλα ξεκίνησαν στην διασταύρωση της Λιβαδειάς, στον δρόμο για το Δίστομο, όπου ένα Ι.Χ ήταν σταματημένο περίεργα, και εμπόδιζε τους διερχόμενους οδηγούς. Ο συμπατριώτης μας Κ.Γ, καταφέρνει να πάρει τον δρόμο προς Δίστομο, άλλα το περίεργο Ι.Χ βγαίνει πάλι μπροστά του και συνεχίζει, κόβοντας ταχύτητα, να κινείται με 40 χιλιόμετρα την ώρα.
Ο συμπατριώτης μας, που βρισκόταν στο Ι.Χ του με την σύζυγό του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οδηγό, που μία αύξανε ταχύτητα και μία εμπόδιζε τα άλλα αυτοκίνητα.
Λίγο πριν τις Τσουκαλάδες λοιπόν, και ενώ ο παράξενος οδηγός ήταν μπροστά από τον συμπατριώτη μας με 40 χιλιόμετρα, τον ξαναπερνά, όπως ήταν φυσιολογικό γιατί ενοχλούσε.

Τότε ο ασυνείδητος οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και τον προσπερνά με την σειρά του, κάνοντας του νόημα να σταματήσει, επιδεικνύοντας στον συμπατριώτη μας ένα μαχαίρι.
Η ατυχία ήταν ότι δεν μπορούσε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, γιατί στο σημείο εκείνο, όπως όλοι ξέρουμε, δεν υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας.


Η κορύφωση της περιπέτειας, γίνεται στο τούνελ του Καρακόλιθου Διστόμου, όπου ο κακοποιός, έφραξε την είσοδο της σήραγγας οριζόντια με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει κανείς.
Αφού σταμάτησε τον συμπατριώτη μας, ο οποίος από την κατάσταση σοκ που βρισκόταν δεν μπορούσε ούτε τις πινακίδες του κακοποιού να πάρει, άρχισε να του επιδεικνύει μαχαίρι και να κλωτσά με δύναμη και λύσσα το αυτοκίνητό του, προκαλώντας ζημιές, ενώ μιλούσε ακατάληπτα και δεν κατάλαβε κανείς τι ήθελε.
Μετά πάλι το ίδιο. Μπήκε στο αυτοκίνητό του, σταμάτησε και ο συμπατριώτης μας του ξέφυγε προσωρινά.
Ο άγνωστος κακοποιός έμεινε πίσω απ 'τον συμπατριώτη μας, και αυξομείωνε ταχύτητα.
Ο Κ.Γ τότε, ζήτησε βοήθεια από ταβέρνα του Καρακόλιθου Διστόμου, και κάλεσε από κει την Αστυνομία. Ο κακοποιός όμως τον ακολούθησε και μπήκε μέσα στην ταβέρνα με το μαχαίρι του, όπου εκεί τέλειωσαν όλα, γιατί ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τον καταδίωξε με χασαπομάχαιρα και μπαλτάδες. Ο κακοποιός εξαφανίστηκε, και τέλος καλό όλα καλά. Αν σκεφτούμε όμως το σοκ και την αγωνία του ενός συνανθρώπου μας και δη συμπατριώτη, τότε μπαίνουμε σε φρικτές σκέψεις για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει.
Ο κακοποιός με το μαχαίρι παραμένει άφαντος, μιάς και δεν ξέρουμε τον αριθμό του αυτοκινήτου του, και το Α.Τ Διστόμου, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει

Πηγή: Αντίκυρα.blog