Εορτολόγιο

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Απόπειρα βιασμού στη Λειβαδιά

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς μια 54χρονη γυναίκα, χθες στις 15:00΄ το μεσημέρι συνάντησε τον 60χρονο, ο οποίος τυχαίνει να είναι γνωστός της. 
Ο 60χρονος την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, παρά τη θέλησή της και την οδήγησε σε ερημικό αγροτικό δρόμο της περιοχής Πέρα Χωριό στη Λιβαδειά. Εκεί, με τη χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να την βιάσει, κάτι όμως που δεν κατάφερε τελικά, αφού η 54χρονη αντιστάθηκε σθεναρά.
Η γυναίκα σύμφωνα με το lamiareport.gr, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, να διαφύγει πεζή και μετά από αρκετή ώρα να φτάσει σε συγγενικό της σπίτι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για το περιστατικό το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και λίγες ώρες αργότερα, εντόπισαν στην Λιβαδειά τον 60χρονο δράστη τον οποίο και συνέλαβαν. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση για την 54χρονη.