Εορτολόγιο

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ Α.Ε

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ  ΕΒΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, κ.ΑΓΝΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, Κον  ΑΡΘΟΥΡΟΥ ΖΕΡΒΟΥ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

                                              Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Λιβαδειά 6/9/2012
Αριθ. Πρωτ.: Α4/223

Προς:  - Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ Α.Ε.,
κ. Αρθούρο Ζερβό.

Κοιν.:  -Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.
-Επαγγελματικές Οργανώσεις Βοιωτίας

Αθήνα


Θέμα : «Απαραίτητη η ευνοϊκότερη ρύθμιση οφειλών προς την ΔΕΗ Α.Ε.»

Αξιότιμε κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, μετά και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Θήβας και των υπόλοιπων τοπικών επαγγελματικών οργανώσεων, επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε την δυσμενή κατάσταση, που επικρατεί στην τοπική κοινότητα, καθώς πολλοί συμπολίτες μας αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ Α.Ε. και αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της άμεσης διακοπής ηλεκτροδότησης τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Βοιωτία, εκκρεμούν πάνω από 2.000 σχετικές εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης.
Ειδικά για την επιχειρηματική μας κοινότητα, θα θέλαμε να σημειώσουμε, ότι το φαινόμενο τείνει να λάβει μεγάλες διαστάσεις και να επιβαρύνει το  εξαιρετικά δυσμενές κλίμα, που ήδη επικρατεί στην αγορά.
Οι συνεχόμενες αυξήσεις, στην χρέωση του ηλεκτρικού ρεύματος από την ΔΕΗ Α.Ε., η αύξηση των λοιπών χρεώσεων, που συνοδεύουν τον λογαριασμό, η μη αποσύνδεση του ΕΕΤΗΔΕ από τον λογαριασμό της ΔΕΗ Α.Ε. και η συνέχιση επιβολής του στις εμπορικές εγκαταστάσεις δημιουργούν ένα εξαιρετικό βάρος, για κάθε συνάδελφο μας, που εμπλέκεται στο «επιχειρείν». 
Στο πλαίσιο αυτό, σας εκφράζουμε την επιθυμία μας, όπως αναστείλετε τις σχετικές εντολές διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος και προβείτε στην άμεση θέσπιση ευνοϊκών ρυθμίσεων για τον διακανονισμό των οφειλομένων πόσων, ώστε να μην οδηγηθούμε σε νέα «λουκέτα» άλλα και να μην στερηθούν οι συνάνθρωποι μας το βασικό κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος.
Αξιότιμε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε, είμαστε βέβαιοι, ότι θα λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις θέσεις μας  και θα προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας είναι στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και συνεργασία.