Εορτολόγιο

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αναζητούνται τρεις δράστες για ένοπλη ληστεία σε παντοπωλείο στη Τανάγρα

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις 24-09-2012 το μεσημέρι διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος αλλοδαπού ιδιοκτήτη παντοπωλείου, στη Τανάγρα Βοιωτίας. 

Ειδικότερα περίπου στις 12:30΄το μεσημέρι, οι τρεις δράστες εισήλθαν στο κατάστημα, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή πιστολιού ανάγκασαν τον 45χρονο καταστηματάρχη, Πακιστανικής υπηκοότητας, να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα είδη διατροφής. 

Κατά την διάρκεια της ληστείας, ο 45χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ένας από τους δράστες τον χτύπησε, με την χειρολαβή του πιστολιού, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Στη συνέχεια οι δράστες εξήλθαν από το κατάστημα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας προς εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε πιθανούς δρόμους διαφυγής. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου.