Εορτολόγιο

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η σφαγή συνεχίζεται από τους λαθραίους πράκτορες: Ακόμη ένας Έλληνας νεκρός από αλλοδαπούς

Εφτά νεκρούς Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους καταμετρά ήδη η μαύρη λίστα των δολοφονημένων από τις αρχές του έτους με θύμα αυτή τη φορά ένα 50χρονο υπάλληλο της ΔΕΗ που βρέθηκε από τα παιδιά του δολοφονημένος μέσα στο κτήμα του στην αγροτική περιοχή «Κασλάς», έξω από την πόλη της Κοζάνης. Η αστυνομία συνέλαβε ένα 29χρονο Αλβανό «οικονομικό μετανάστη» (μεγάλη έκπληξη) και μια 43χρονη Ρουμάνα επίσης «οικονομική μετανάστρια».


Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία και οι δολοφόνοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Κοζάνης.

Οι δράστες είχαν γνωρίσει το θύμα στο καφε μπαρ όπου εργαζόταν η αλλοδαπή και το παρέσυραν στο κτήμα, για να του αρπάξουν όλα κι όλα 100 ευρώ που είχε μαζί του και την χρυσή αλυσίδα που φορούσε!

Ο 29χρονος χτύπησε επανειλημμένα τον άτυχο υπάλληλο με έναν τετράγωνο σιδεροσωλήνα προκαλώντας του πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες επέφεραν το θάνατο.

Στη συνέχεια, άρπαξαν τα κλοπιμαία και πήγαν στο σπίτι της 43χρονης που φιλοξενούσε τον Αλβανό, ο οποίος - φυσικά- βρισκόταν παράνομα στη χώρα

Τι άλλο να πει κανείς για αυτή την αδιανόητη κατάσταση; Εφτά οικογένειες θρηνούν από τις αρχές του χρόνου εξαιτίας της προδοτικής στάσης όλων των κυβερνήσεων και των κομμάτων της αριστεράς απέναντι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης που έχει εξελιχθεί σε εθνική μάστιγα.

Και όμως υπάρχουν ακόμη κέντρα και παράκεντρα εξουσίας (μεταξύ αυτών και δημοσιογραφικά) που συνεχίζουν την άθλια αυτή προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και της σταδιακής εξόντωσης, και της φυσικής συμπεριλαμβανομένης, των Ελλήνων.

Έτσι όπως καταντήσαμε σε αυτή τη «χώρα» κανείς δεν ξέρει από τι θα πεθάνει πρώτα: Από την πείνα ή από αλλοδαπούς δολοφόνους.

 http://greeknation.blogspot.com/2012/03/blog-post_177.html

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ??
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ!!
ΕΛ.