Εορτολόγιο

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο

Αυτό μόνο στην ΕΡΤ θα μπορουσε να συμβεί, πουθενά αλλού! Να προκηρύξουν διαγωνισμό για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας τους και να δώσουν πρώτο βραβείο σε μια υποψηφιότητα η οποία όπως μπορείτε να... δείτε και στη σχετική φωτογραφία (κλικ) είναι ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της ιστοσελίδας του Βρετανικού BBC.
Αλλά τι περιμένει κανείς απο την κρατική τηλεόραση της βόλεψης και του κομματικού ρουσφετιού.


Ανακοινώθηκαν οι νικητές ανάμεσα στις ογδόντα (80) υποψηφιότητες που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το Σχεδιασμό του κεντρικού διαδικτυακού τόπου της ΕΡΤ Α.Ε (www.ert.gr), σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της Επιτροπής αξιολόγησης της ΕΡΤ.Τα μέλη της Επιτροπής που συστάθηκε για την αξιολόγηση των έργων που υποβλήθηκαν στο Διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, συνεδρίασαν την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολυμέσων στην Αγία Παρασκευή και αφού ολοκλήρωσαν την εξέταση και αξιολόγηση των συμμετοχών ως προς τις τυπικές προαπαιτούμενες προδιαγραφές, την τεχνική αρτιότητα, την εικαστική προσέγγιση καθώς τη δυνατότητα εφαρμογής του συνόλου ή μέρους των δημιουργικών προτάσεων στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ, αποφάσισαν να απονείμουν τα τρία βραβεία ως ακολούθως:

1. Το πρώτο βραβείο απονέμεται στον κ. Γεώργιο Καλοκαίρη, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 5.000 (πέντε χιλιάδες) ευρώ.

2. Το δεύτερο βραβείο απονέμεται στον κ. Δημήτριο Σερέτη, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 3.000 (τρεις χιλιάδες) ευρώ.

3. Το τρίτο βραβείο στην κυρία Σταματίνα Νερούτσου, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό ύψους 1.000 (χίλια) ευρώ.

Επίσης, η ΕΡΤ προσφέρει στους νικητές του Διαγωνισμού, τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης, για διάστημα έξι μηνών, στα τμήματα Γραφιστικής της εταιρείας. Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (www.ert.gr).

Μέλη της επιτροπής:

Ιλιάδου Ιφιγένεια – Web Designer (Διεύθυνση Πολυμέσων ΕΡΤ Α.Ε)

Καλεσάκη Αρετή- Υπεύθυνη Χορηγιών & Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ Α.Ε

Πολίτης Τέρρυ- Graphic Designer- Art Director (Tμήμα Προβολής Γ.Δ Τηλεόρασης ΕΡΤ Α.Ε