Εορτολόγιο

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμανση αυτού του μηνύματος Συναυλία Al di Meola - Μιχάλη Παούρη στο Θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα

Αl Di Meola
με τον Peo Alfonsi (κιθάρα)
&
 Μιχάλης Παούρης

στο Θέατρο «Ακροπόλ»

Παρασκευή 4 & Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011
Ώρα έναρξης: 21.00
Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, η Αθήνα θα φιλοξενήσει ένα μουσικό γεγονός πρωτότυπο και απόλυτα ενδιαφέρον. Ο παγκοσμίου φήμης Jazz κιθαρίστας Al Di Meola θα βρεθεί επί σκηνής με τον Έλληνα «φαινόμενο» στο είδος του, μπουζουκίστα Μιχάλη Παούρη, ύστερα από πρόσκληση του δεύτερου να συμπράξουν μπροστά στο ιδιαίτερα απαιτητικό ελληνικό κοινό.

Μετά από μια 12λεπτη απροβάριστη σύμπραξη των 2 κορυφαίων σολιστών στο Reims Jazz Festival της Γαλλίας στις 9 Ιουλίου 2011, όπου οι 2 δεξιοτέχνες αποθεώθηκαν μπροστά σε 15. 000 κόσμο, αποφασίστηκε να βρεθούν μαζί στη σκηνή του ολοκαίνουριου Θεάτρου «Ακροπόλ» το φετινό Νοέμβριο, για δύο παραστάσεις που θα αφήσουν έκπληκτο το ελληνικό ακροατήριο.

Δύο μοναδικές βραδιές Jazz με ειδικό καλεσμένο… το μπουζούκι. Το συγκεκριμένο μουσικό όργανο θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα και θα ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι της διεθνούς jazz μουσικής σκηνής. Θα συμπράξει με τον μεγαλύτερο κιθαρίστα της εποχής μας, τον Al Di Meola και με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Παούρη σε ρόλο καινοτόμου λόγω της δεξιοτεχνίας του και του ιδιαίτερου ταλέντου του, στα οποία οφείλει τον χαρακτηρισμό «φαινόμενο», θα απογειώσουν τη μουσική και θα χαρίσουν στο κοινό ήχους και αυτοσχεδιασμούς που σίγουρα δε θα έχει κανείς ξανακούσει.    

Μια ιστορική βραδιά για την εξέλιξη του μπουζουκιού δε θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε πιο ιστορικό χώρο από το ανακαινισμένο θέατρο «Ακροπόλ». Η καρδιά της Αθήνας θα μεταδώσει την ενέργειά της και οι 2 σολίστες δεξιοτέχνες θα ανταμείψουν το κοινό με ιδιαίτερες μουσικές στιγμές.

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων:     1η Σεπτεμβρίου 2011
Σημεία προπώλησης:                           Θέατρο Ακροπόλ (Τρίτη – Κυριακή 9.30 – 17.00),                              
                                                                   www.ticketservices.gr
Θέατρο «Ακροπόλ»:                          Ιπποκράτους 9–11, Αθήνα
Τιμές εισιτηρίων:                               10,20,30,40,50 Ευρώ, (Φοιτητικό 15 ευρώ στη ζώνη των 20 ευρώ) 
Επικοινωνία:                                      210 – 3643700, www.acropoltheater.gr  
Χορηγός Φιλοξενίας:                        Ξενοδοχείο «Intercontinental».