Εορτολόγιο

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

Όλοι μιλάνε για το παραεμπόριο και ότι χάνονται  20 Δις το χρόνο ,και ότι παίρνουμε μέτρα για να παταχτεί ,όμως τίποτα δεν έχει γίνει .
Περνάς στους δρόμους της Αθήνας και όπου να γυρίσεις να δεις βλέπεις παντού διάφορους άνδρες γυναίκες από διάφορες φυλές και διάφορες εθνικότητες με αμφιβόλου ποιότητας πράγματα μπροστά σε μαγαζιά ,το αποτέλεσμα αυτός που πληρώνει ενοίκιο ,υπαλλήλους Ο.Α.Ε.Ε. (πρώην τεβε )ΙΚΑ ,ΦΩΣ, ΝΕΡΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΦΟΡΟΙΑ .ναμην μπορεί να ανταπεξέλθει στης πιο Πάνο υποχρεώσεις . με αποτέλεσμα να βάζει λουκέτο και να μενουναι στο δρόμο εργαζόμενη.ηθελα να ήξερα το ρόλο της δημοτικής αστυνομίας
Θυμάμαι παλαιοτέρα (γιατί και εγώ είχα μαγαζί  35 χρόνια)όταν ήθελες να νοικιάσεις μαγαζί ο ιδιοκτήτης σου ζηταγε  αέρα κάτι εκατομμύρια ,τώρα όπου και να περάσεις βλέπεις μαγαζιά ξενοίκιαστα .
Το ίδιο συμβαίνει και στις συνοικίες ,που τα πράγματα είναι ακόμα  χειρότερα βέβαια σε αυτό συνετέλεσε και το ότι έχουν ξεφυτρώσει  σαν τα μανιτάρια τα πολυκαταστήματα και η μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων .
Έρχομαι  τώρα στης λαϊκές αγορές ,και εκεί γίνεται το έλα να δεις ,έτσι όπως πάει σε λίγο καιρό θα χαθούν η παραδοσιακοί πάγκοι με τα διάφορα είδη και θα βλέπεις μόνο διάφορους λαθρομετανάστες με είδη ευτελούς αξίας αντίγραφα επωνύμων εταιριών .
Παλαιότερα  λέγανε  οι Κυβερνόντες ότι η ραχοκοκαλιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ οικονομίας είναι η μικρομεσαίοι τώρα πιεί είναι !!μήπως  η μετανάστες  η οποίοι δεν πληρώνουν τίποτα και πουθενά αντιθέτως παίρνουν το ψωμί τον ΕΛΛΗΝΩΝ εργαζομένων και τον εργοδοτών

 .                                                                                      ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
                                                                    
                                                                               ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ