Εορτολόγιο

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: Αν κυβερνήσουμε έστω μια ώρα θα καταστρέψουμε την χώρα!

Την παραίτηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή που έστειλε ανακοίνωσε το μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, και υποψήφιος στην Κορινθία Νίκος Χανιάς. Ο κ. Χανιάς στην επιστολή του μάλιστα,  απόσπασμα της οποίας δημοσιεύει ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ,  καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εκμεταλλεύεται τη δίκαιη οργή της κοινωνίας και τζογάρει το μέλλον της.»  Όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Στην επιστολή του απευθύνεται στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα. «Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας». Ακόμη χαρακτηριστικά σημειώνει ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί με τις συνιστώσες του  «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
«Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα», γράφει επίσης ο κ. Χανιάς. Καταλήγει σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του». Ο κ. Χανιάς είναι ταξίαρχος Πυροσβεστικής εν αποστρατεία.

Link αναγνώστη με το ακόλουθο μήνυμα.
AKOMA ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!
ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ??