Εορτολόγιο

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Μιά του ψεύτη , δυό του ψεύτη...

Μία ακόμη περίπτωση υποτιθέμενης επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής σε στελέχη αριστερού κόμματος  αποδείχτηκε ότι ήταν… μαϊμού . Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της 12ης Ιουνίου στέλεχος του ΚΚΕ χτυπήθηκε από ένα φερόμενο μέλος της Χρυσής Αυγής.
Η επίθεση έγινε στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και σύμφωνα με τον
θύμα ένας 24χρονος  του επιτέθηκε και τον χτύπησε φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΚΚΕ.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ, «επιβεβαιώνεται ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.».

 Πιο σκληρή και πιο ευθεία κατά της Χρυσής Αυγής ήταν η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  σύμφωνα με την οποία, «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΓ. Παρασκευής καταγγέλλει την πρωτοφανή, αιματηρή επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στελέχους της ΚΝΕ και δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής Δ. Τσιμπουκάκη!».
Τελικά όπως αποδείχτηκε ο 24χρονος που επιτέθηκε στο στέλεχος του ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που η Χρυσή Αυγή κατηγορήθηκε χωρίς αποδείξεις και τελικά όπως φάνηκε αδίκως για επιθέσεις είτε σε αλλοδαπούς είτε σε στελέχη αριστερών κομμάτων.  

Σημ. tanagranews . Οπως είπαν και για το Σχηματάρι ότι 100 άτομα κυνηγούσαν επί 5 ώρες Πακιστανούς. Ούτε ενα σοβαρό ψέμα δεν μπορούν να σκαρφιστούν κάποιοι. Διαβάστε και  ΕΔΩ το ηλίθιο προβοκατόρικο δημοσίευμα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.