Εορτολόγιο

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση απο το Δήμο Τανάγρας


AGRO QUALITY FESTIVAL
22, 23 & 24 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.)
      
Παραγωγοί του Καλλικρατικού Δήμου Τανάγρας συμμετέχουν για δεύτερη φορά στο AGRO QUALITY FESTIVAL υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας. Σύνθημά τους για φέτος είναι   «Κερνάμε Ελλάδα».
Ένα τριήμερο από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου γεμάτο από εικόνες της ελληνικής υπαίθρου, υποδέχεται το κοινό  στο γνώριμο εκθεσιακό χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Υπαίθρια Οδός.
Παραγωγοί με τα προϊόντα τους ντύνουν πολύχρωμα τον χώρο, φρεσκοψημένο ψωμί πλημμυρίζει με άρωμα και παιδιά ακολουθώντας τους γονείς τους σε ένα παιχνίδι στο χρόνο μαθαίνουν τα ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια.
Ένα μοναδικό ταξίδι στον πλούτο της Ελληνικής υπαίθρου περιμένει μικρούς και μεγάλους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα και τη διαδικασία παραγωγής τους, προϊόντα όπως λάδι, αλεύρι, τυρί, κρασί, ψωμί, σαπούνι, γλυκά κουταλιού, ζυμαρικά και πολλά άλλα.
 Τόσο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας όσο και ο Δήμος Τανάγρας θέλοντας  να συμβάλουν  στην ανάδειξη και προβολή των πιστοποιημένων επώνυμων, βιολογικών  και παραδοσιακών προϊόντων τους, σας προσκαλούν να επισκεφτείτε  το κεντρικό μας περίπτερο, στο οποίο 30 παραγωγοί από την Περιφέρειά μας ,θα ενημερώσουν τους καταναλωτές για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν, για την υγιεινή διατροφή και την ασφάλεια του καταναλωτή, μέσα από την απευθείας επαφή τους με τα παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα της Ελληνικής Γης.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι :
Παρασκευή 22-6-2012 από 4μ.μ. έως 10μ.μ.
Σάββατο 23-6-2012 από 10π.μ. έως 10μ.μ.
Κυριακή 24-6-2012 από 10π.μ. έως 9μ.μ.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν όλοι μαζί τη γιορτή των ελληνικών προϊόντων.

Καλή αντάμωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας…

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ