Εορτολόγιο

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!»

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος βρίσκεται ο προημιτελικός του Euro ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία και ο Ντιέγκο Μαραντόνα δήλωσε θερμός υποστηρικτής των Ελλήνων.
Ο Αργεντινός, με άρθρο του στους Times της Ινδίας αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη χρίζοντας φαβορί τους Γερμανούς.
«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία... τεράστια ανηφορική μάχη. Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Ντιεγκίτο και πρόσθεσε:
«Η γερμανική ομάδα είναι αθλητική, νέα και δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί, μεγάλοι και έμπειροι. Αυτό το τουρνουά δίνει έμφαση στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, οι Γερμανοί θα κερδίσουν. Είναι εύκολο να θαυμάσεις την γερμανική ομάδα. Έχουν νεότητα, ταλέντο και δύναμη και είναι με βεβαιότητα το φαβορί για την αναμέτρηση και πιθανότατα για το Πρωτάθλημα».