Εορτολόγιο

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η Συρία κατέρριψε το τουρκικό μαχητικό

Επιβεβαίωσε η Άγκυρα ότι καταρρίφθηκε από τη Συρία το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-4, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό γενικό επιτελείο.
 Ο Γκιούλ επισήμανε πως το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που καταρρίφθηκε την Παρασκευή είναι πιθανόν να παραβίασε για μια στιγμή το συριακό εναέριο χώρο εξαιτίας της μεγάλης του ......ταχύτητας !!!!
(προσθήκηΤο τουρκικό μαχητικό τύπου F4 με ειδικό εξοπλισμό λήψης φωτογραφιών, που κατερρίφθη την Παρασκευή, επλήγη από αντιαεροπορικά πυρά της συριακής αεράμυνας, μόλις ένα χιλιόμετρο από την παραλία της περιοχής της Λατάκειας, και κατέπεσε 8 μίλια νοτιοδυτικά της Αντιόχειας. Τις λεπτομέρειες αυτές αποκαλύπτει η επίσημη ανακοίνωση του Ανώτερου Επιτελείου της συριακής στρατιωτικής ηγεσίας.


Σημ. Tanagranews. Αμα θέλετε μεμέτια ξαναμπείτε στον εναέριο χώρο της Συρίας , έστω και από...λάθος ή ...κεκτημένη ταχύτητα . Οι Σύριοι υπερασπίστηκαν τον χώρο τους ,και καλά έκαναν , κι εμείς εδώ τους αφήνουμε να αλωνίζουν στο Αιγαίο , μην και παραξηγηθούν άμα τους στραβοκοιτάξουμε -και γι αυτό δεν φταίνε οι πιλότοι μας-. Αν είχαμε ρίξει 1-2 θα μας σεβόντουσαν διαφορετικά τώρα. Εχουμε άδικο ?
Και συμπληρώνοντας το σχόλιο μιά και πήραμε και νεώτερες πληροφορίες , θα θυμίσουμε ότι η περίπτωση είναι σχεδόν ίδια με το επεισόδιο στην Κάρπαθο , όπου ένα Τουρκικό F-4 με φωτογραφικές μηχανές επιχείρησε να φωτογραφήσει τους S-300 στην Κρήτη , και είχε αποτέλεσμα τον θάνατο του Σμηναγού Ηλιάκη.