Εορτολόγιο

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σβήνει το όνειρο για το Αυτοκινητοδρόμιο Ορχομενού;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σβήνει το όνειρο για το Αυτοκινητοδρόμιο Ορχομενού;

Με αφορμή την δημοσίευση της απόφασης του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την κατασκευή Πίστας Αγώνων Αυτοκινήτου στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι προσπάθειες 20 περίπου χρόνων για την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου Ορχομενού φαίνεται να εγκαταλείπονται, χωρίς καμιά πρωτοβουλία και αντίδραση από την Περιφέρεια, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κυβερνητική παράταξη.

Δυστυχώς για μας, κάποιοι έδρασαν πιο γρήγορα, πιο συνεκτικά, πιο έξυπνα και με μεγαλύτερη επιρροή στην κυβέρνηση από αυτή που θέλουν να πιστεύουν ότι έχουν τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Λυπάμαι, όχι μόνο γιατί δεν κατάφεραν, αλλά και γιατί ούτε καν προσπάθησαν, έστω και την ύστατη στιγμή, να πετύχουν την κατασκευή του Αυτοκινητοδρομίου στον Ορχομενό.

Έστω και τώρα, θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να αξιολογήσουμε, όλοι οι φορείς του νομού, τις τελευταίες εξελίξεις.»

Tanagranews: Κρίμα, σε όλους μας στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε μια ελπίδα για την κατασκευή αυτής της πολυπόθητης πίστας.
Από ότι φαίνεται υπήρχαν ποιο μάγκες από εμάς τους Βοιωτούς….
Θα μου πεις εδώ είχαμε έτοιμη πίστα μοτοκρός στο Σχηματάρι και σε δύο χρόνια την διαλύσαμε, που θα μπορούσε να είναι ένας κρίκος ανάπτυξης για την ευρύτερη περιφέρεια….σιγά μην ξεκινάγαμε να φτιάχναμε καινούργια!