Εορτολόγιο

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
   ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ                                  Σχηματάρι, 30 – 05 – 2011 

   Γραφείο Δημάρχου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την 1η Ιουνίου  καθαρίζουμε την παραλία Δήλεσι  & Πλάκα Δήλεσι

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 10:00π.μ. ,  η MEDASSET και ο Δήμος Τανάγρας σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Δυνάμεις του Σχηματαρίου διοργανώνουν μια δράση καθαρισμού των παραλιών Δήλεσι &  Πλάκα Δήλεσι. Η δράση αυτή γίνεται στο πλαίσιο δράσεων καθαρισμού ακτών σε ολόκληρη τη χώρα με τίτλο : « Πάρε μέρος και Καθάρισες ».
Σ’ αυτήν την εθελοντική πρωτοβουλία, σημαντικό ρόλο θα παίξουν όλοι οι ενεργοί πολίτες και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Τανάγρας που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με τη συμμετοχή τους. Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται σε όλους τους δημότες του Δήμου Τανάγρας να συμμετέχουν στη δράση εθελοντικού καθαρισμού των ακτών.
Για την αποτελεσματική έκβαση της δράσης, έχουν εξασφαλιστεί από τους διοργανωτές, τα απαραίτητα υλικά για καθαρισμό (σακούλες, γάντια, φόρμες καταγραφής, μολύβια κλπ), η τοποθέτηση χημικής τουαλέτας στην παραλία, η παρουσία ασθενοφόρου για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, η δωρεάν διάθεση νερού και μικρογευμάτων και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο :2262051103

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ 
 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ