Εορτολόγιο

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     
      
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
   ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
  
  Γραφείο Δημάρχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στην Έκθεση Ποιοτικών Αγροτικών Προϊόντων
Η τελική συνάντηση για την οριστική συμμετοχή των παραγωγικών φορέων του Δήμου μας που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους,  στα περίπτερα  Νο 76 – 77  τα  οποία έχει  μισθώσει  ο Δήμος Τανάγρας, στο χώρο της έκθεσης Ποιοτικών Αγροτικών Προϊόντων     2ο AGRO QUALITY FESTIVAL το οποίο πραγματοποιείται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από 13 έως 15 Μαΐου  2011 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πραγματοποιήθηκε  στις 11 Μαΐου  2011, στο Δημαρχείο, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Τανάγρας κ. Ευάγγελου Γεωργίου.
Στην 8η συνεδρίαση του στις 13 Απριλίου 2011 το  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας  αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την συγκεκριμένη έκθεση ιδιαίτερα ενόψει της επικείμενης κρίσης που περνούν τα προϊόντα της περιοχής μας την περίοδο που διανύουμε.
Η συμμετοχή μας ως στόχο έχει την απόδειξη για την αναγνώριση των ποιοτικών και υψηλής διατροφικής αξίας αγροτικών προϊόντων μας.
Ο Δήμος Τανάγρας συμμετέχει, παρουσιάζοντας τοπικά προϊόντα τα οποία διαθέτουν δωρεάν για την έκθεση, οι παρακάτω παραγωγικοί φορείς της περιοχής μας:
1. Γεωργίου Παρασκευάς à Φυσικά Χειροποίητα Σαπούνια
2. Δουγέκος Δημήτριος à Τσίπουρο
3. Κατσέλης Ιωάννης à Βιολογικό Κρασί  
4. Μαρίνου Ηρακλής à Αλεύρι
5. Παπακωνσταντίνου Ιωάννης à Βιολογικό Κρασί
6. Παπακωνσταντίνου Χρήστος à Βιολογικό Κρασί


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ