Εορτολόγιο

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μήνυμα αναγνώστη

Παράνομη καύση απορριμμάτων
η απογραφή του πληθυσμού για τον οικισμό της Οινοης έχει τελειώσει , οπότε μπορούμε και οι 450 κάτοικοι του οικισμού να ευχαριστήσουμε θερμά για μια ακόμη φορά την επιχείρηση Λ...............  για το υπέροχο Σαββατόβραδο που μας πρόσφερε η συγκεκριμένη επιχείρηση με την καύση των απορριμάτων της ... δυστυχώς επανερχόμαστε στην παλιά ανάρτηση που είχε γίνει με αφορμή την παράνομη καύση απορριμάτων ( εκτός  και έχει κάποια ειδική άδεια η συγκεκριμένη επιχείρηση και δεν το γνωρίζουμε οπότε να ζητήσουμε συγνώμη από τον ιδιοκτήτη ).. πέρασε ο καιρός και απο τον νοεμβριο του 2010 φτάσαμε πάλι σήμερα να ασχολούμαστε με το ίδιο θέμα  , με την μόνη διαφορά από τότε είναι ότι η καύση γίνεται απόγευμα προς βράδυ ... άξιο απορίας βέβαια είναι ότι ενώ βρισκόμαστε εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου καμιά επίσκεψη από την αρμόδια υπηρεσία δεν έχει γίνει ελπίζουμε να μην κάνουν τα στραβά μάτια κάποιοι ... ο καπνός είναι ορατός και τουλάχιστον έπρεπε να γίνει ένας έλεγχος για κάθε ενδεχόμενο..
 ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να γίνουν πραγματικά υπεύθυνοι και να δώσουν λύση..  δήμος ταναγρας  υγειονομική υπηρεσία πυροσβεστική υπηρεσία και όλοι όσοι μπορούν να δώσουν λύση...
450 άνθρωποι είμαστε και έχουμε και εμείς δικαίωμα να απολαύσουμε το σαββατόβραδο μας  χωρίς μυρωδιές ...


Tanagranews: Το θέμα αυτό το ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό, είχαμε την υποψία ότι θα είχε διευθετηθεί σε ότι αφορά την νομιμότητα της καύσης (αν υπάρχει) αλλά και το πρόβλημα που δημιουργεί ο καπνός στους πολίτες της Οινόης.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα πράξει τα δέοντα για την επίλυση του προβλήματος αλλά και την επιβολή του ανάλογου προστίμου που μπορεί να επιβάλει, αλλιώς υπάρχει και η νομική (δικαστική)  προστασία των πολιτών….αρκεί να εφαρμόσει τους νόμους ο Δήμος.