Εορτολόγιο

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Βρήκαν τον δολοφόνο του άτυχου 44χρονου

Όπως όλα δείχνουν η αστυνομία έχει καταφέρει να εντοπίσει τον ένα από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση στις 10 Μαΐου για μια κάμερα ενώ θα πήγαινε τη σύζυγό του στο μαιευτήριο να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους
Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά από έρευνες των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι βοηθήθηκαν αρκετά από βίντεο δύο καμερών που έχουν καταγράψει καρά καρέ τις κινήσεις των δραστών.
Μάλιστα τα εν λόγω βίντεο έχουν δοθεί για επεξεργασία στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να παραχθεί η ευκρινέστερη δυνατή εικόνα των δραστών, ενώ η αστυνομία ψάχνει στοιχεία σε στέκια αλλοδαπών για τους συνεργούς του.
Παράλληλα, στα ρούχα του θύματος αλλά και άλλα αντικείμενα έχουν βρεθεί αποτυπώματα των δραστών, ενώ οι αρχές ερευνούν ακόμα και σε κλεπταποδόχους για να προσδιορισθεί αν κάποιοι προσπάθησαν να πουλήσουν ίδιου τύπου βιντεοκάμερα με αυτήν που είχε ο άτυχος 44χρονος.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εν λόγω δράστης που έχει ταυτοποιηθεί έχει ήδη αναζητηθεί στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ως κατοικία, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.
Τέλος, έντονη δράση έχει τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία οι οποίες κάνουν φύλλο και φτερό τις κλήσεις κινητών τηλεφώνων που έγιναν στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο 44χρονος με σκοπό να βρουν τα κινητά που χρησιμοποίησαν οι δράστες και να ριχτεί φως στις κινήσεις τους.