Εορτολόγιο

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Έτσι θα αλλάξει την Ελλάδα ο Σαμαράς;

Ο Σαμαράς πατάσσει τη διαφθορά (βάζοντας στα ψηφοδέλτια Μπασιάκο-Τσιτουρίδη-Δούκα)

“Θέλουμε να δείξουμε τη διαφορά μας με τους άλλους”, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Την ημέρα που φυλακίστηκε για διαφθορά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο κύριος Σαμαράς είχε το θράσος να ξαναπάρει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του (τουλάχιστον) τρεις πρώην βουλευτές που είχαν πεταχτεί κακήν κακώς απ’ το κόμμα του, την περίοδο Καραμανλή.

Δύο απ’ αυτούς εμπλέκονται στο σκάνδαλο του …Βατοπεδίου και ο τρίτος (ο Τσιτουρίδης) επιζεί σαν τις κατσαρίδες σε πυρηνική έκρηξη… [Update: Έβαλε και τον Γάσπαρο, πρώην νομάρχη Ζακύνθου, που κατηγορείται -τώρα που μιλάμε- για την υπόθεση με τα μαϊμού επιδόματα τυφλών! Και τον Αδάμ Ρεγκούζα. Μιλάμε για τη συστράτευση των άφθαρτων!]

 Ευάγγελος Μπασιάκος  
Ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
*Κατηγορήθηκε για φακέλωμα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
*Κατηγορήθηκε για κομματικές προαγωγές στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
*Κατακρίθηκε επίσης όταν επιχείρησε να περάσει τροπολογία, με αναστολή κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις.


*Το 2006 κατά τη διάρκεια της θητείας του έγιναν 9500 προσλήψεις αγροτών εκτός ΑΣΕΠ. Για τη κίνηση αυτή δέχτηκαν ο ίδιος και η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή πολύ έντονη κριτική. [
#]

———

Σήμερα, επιτέλους ένας πολιτικός (που είχε αθωωθεί απ’ το κοινοβούλιο, που τα εγκλήματά για τα οποία κατηγορείται είχαν παραγραφεί) μπαίνει στη φυλακή!
Σε μια ιστορική ευκαιρία να ξεκινήσει επιτέλους μια γερή κάθαρση στη χώρα, τη στιγμή που θα περιμέναμε κι άλλους στα δικαστήρια για σκάνδαλα, ο Αντώνης Σαμαράς, αντί να τους στείλει στον ανακριτή, τους βάζει στα ψηφοδέλτιά του.
Αντί να τους στείλει στη φυλακή, τους ξαναβάζει στη Βουλή.

Πηγή

 

Άρια Αγάτσα
Η συγκεκριμένη υποψήφια μάλλον είναι πιο κατάλληλη για πρέσβυρα της  χώρας μας στη Κίνα μιας και κάνει την κινέζα με τεράστια επιτυχία.
* Ως αντινομάρχης στο νομό μας σφύριζε αδιάφορα για το θέμα του Ασωπου.
*Μέχρι πρίν λίγες μέρες έπινε νερό στο όνομα του Βενιζέλου και σήμερα βρίσκεται στη Ν.Δ. Αλλα έτσι είναι όταν βουλιάζει το καράβι πρώτα φεύγουν τα ποντίκια.