Εορτολόγιο

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Βενιζέλος: Λάθος του Γιώργου το πρώτο μνημόνιο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ξανά κατά της πολιτικής του Γ. Παπανδρέου και μίλησε για την ανάγκη «εθνικής συμμαχίας δυνάμεων υπευθυνότητας».


Στον βωμό της καρέκλας και του προεκλογικού πυρετού  αναγνωρίζει ο καθένας τα λάθη του και η συγγνώμες πέφτουν βροχή!
Και γιατί δεν είπες τίποτα όταν έπρεπε κύριε υποψήφιε και ορεξάτε μελλοντικέ πρωθυπουργέ ? Το έκανες γαργάρα και συμφώνησες και εσύ με της αθλιότητες ενός ανύπαρκτου και άθλιου πρωθυπουργού?  Φοβήθηκες μην σε καθαιρέσει από το αξίωμα του αντιπροέδρου χάσεις την καρέκλα και ήσουν εκτός παιχνιδιού ε?
Τώρα βλέπεις αυτό που όλοι εμείς το βλέπαμε κανονικά από τα σπίτια μας ενώ εσύ είχες καταρράκτη στα μάτια και εθελοτυφλούσες! Ε κύριε πρόεδρε έτσι δεν είναι?

Το κακό είναι ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που θα ψηφίσει και εσάς αλλά και τον άλλο ψεύτη και το επιτελείο του (ίδιο με του Καραμανλή που επανίδρυσε το κράτος)  με το πανέξυπνο βλέμμα φωτιά που διαθέτει  τον κ. Σαμαρά.

Όσο για τους κόκκινους δεν αξίζει να πούμε τίποτα γιατί χρόνια τώρα τους φταίνε όλοι και όλα, μέχρι και τώρα που αν τα βρουν μεταξύ τους "ίσος"  μπορούν να κυβερνήσουν και να αλλάξουν την Ελλάδα και αυτοί όπως λένε… δεν θέλουν γιατί δεν θα έχουν με ποιον να τα βάλουν μετά και να  κλείσουν λιμάνια, δρόμους, την ακρόπολη και ότι άλλο τους έρθει στο κεφάλι….  

Ευχόμαστε ο κόσμος να δει με τα μάτια της λογικής και όχι με τα ίδια μάτια που τόσα χρόνια σας λοξοκοίταζε με γνώμονα τα μικροσυμφέροντα  και μια θέση στο βόλεμα και να σας μαυρίσει κανονικά!

Mod.