Εορτολόγιο

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ" (Β' ΦΑΣΗ)

Ο Δ ήμος Τανάγρας ενημερώνει τους αγρότες που κατοικούν στο καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας ότι η Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Βοιωτίας συγκεντρώνει υπογραφές από αγρότες ηλικίας 18 έως 40 ετών για την υλοποίηση του προγράμματος που προωθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς : "Επιστημονική Υποστήριξη Νέων Αγροτών".

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποσκοπεί στο να φέρει τους νέους αγρότες σε επαφή με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, αποβλέποντας σε συνεργασίες που εισάγουν νέες ιδέες, μεθόδους και τεχνικές σε όλα τα στάδια της αγροτικής παραγωγής, με κεντρικούς στόχους την τεχνολογική και επιστημονική υποστήριξη των νέων αγροτών, την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 31 Μαΐου 2012 για το λόγο αυτό όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ας εκδηλώσουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες ενδιαφέρον στο Δημαρχείο Σχηματαρίου (Παμμ. Ταξιαρχών 1 – Σχηματάρι).

Για περισσότερες πληροφορίες και για την καταγραφή μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα : 22620 – 51.103 & 22620 – 57.900 (κα Λέτη Μαρίνα & κος Χαβάκης Γεώργιο) και με τον Εκπρόσωπο της Ένωσης Νέων Αγροτών Ν. Βοιωτίας στο τηλέφωνο 6949982924 (κος Κόλλιας Βασίλειος).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕ ΡΓΙΟΥ