Εορτολόγιο

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ                                               

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

 Σχηματάρι   10 Απριλίου  2012


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο τρίμηνο του 2012, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η Δημοτική Κοινότητα Σχηματαρίου.
Καταρχήν αν και με μεγάλη καθυστέρηση καταφέραμε και δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου όπου πρόθεση μας είναι να γίνει ένας οδηγός με χρήσιμες πληροφορίες για κάθε πολίτη. Εκεί επίσης θα μπορεί να αναζητά κανείς τα θέματα των συμβουλίων και τις σχετικές αποφάσεις. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε πως θα μπείτε στο μενού της ιστοσελίδας της Δημοτικής Κοινότητας. 


Όσον αφορά τις προγραμματιζόμενες δράσεις της Δημοτικής Κοινότητας θα πρέπει να σημειωθεί πως ήδη οργανώνεται η Γενική Συνέλευση Κατοίκων και Φορέων της Δημοτικής κοινότητας, με στόχο της έναρξη του διαλόγου μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτών, την ανάδειξη προβλημάτων και προπαντώς την κατάθεση ιδεών και προτάσεων γύρω από τα θέματα της Δημοτικής κοινότητας.
Τέλος θα θέλαμε να σας καλέσουμε όλους να συμμετάσχετε στην προσπάθεια λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Στις μέρες μας υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την συμπαράσταση μας.

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία θα θέλαμε να ελπίζουμε πως γρήγορα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Εκ μέρους του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου,

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Κων/νος Π. Θεοδώρου