Εορτολόγιο

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 26 Απριλίου 2012

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Μιχάλης Γιαννάκης

Στην ακριτική Θράκη περιόδευσε τις τελευταίες δύο μέρες ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, υπ. Βουλευτής Επικρατείας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης. Στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, το νομό Ροδόπης, ο Μιχάλης Γιαννάκης πραγματοποίησε σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος στο νομό και συνομίλησε με τους Ακρίτες της Κομοτηνής για τα προβλήματα και τις προκλήσεις του νομού.
Ανάλογες συσκέψεις με τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές πραγματοποίησε χθες ο Μιχάλης Γιαννάκης και στις πρωτεύουσες των νομών Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας ενώ έδωσε συνέντευξη σε όλους του τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αναπτύσσοντας τις θέσεις και τις αρχές του κινήματος.

Σήμερα, στη περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία ο Μιχάλης Γιαννάκης θα επισκεφθεί το νομό Σερρών όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με την βουλευτή Σερρών κα Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Σερρών, την οποία θα ακολουθήσει σχετική συνέντευξη τύπου. Ανάλογος προγραμματισμός έχει γίνει και για το νομό Χαλκιδικής όπου ο Μιχάλης Γιαννάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την πορεία του κινήματος και την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.
Η τριήμερη περιοδεία του Γενικού Γραμματέα στην Θράκη και την Μακεδονία κλείνει αύριο με την επίσκεψή του στους νομούς Κιλκίς, Πέλλας Φλώρινας και Καστοριάς όπου και θα επιβεβαιωθεί η νικηφόρα πορεία που ακολουθούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.